понеделник, 2 март 2009 г.
Кавърма със свинско месо
понеделник, 2 март 2009 г. от Lightspiritus
Месото се нарязва на средно големи кубчета. Размесват се с подправки на вкус, мазнината и ситно нарязания лук. След това се разпределят в огнеупорни стъклени съдове на шест порции. Към тях се прибавят разреденото с вода или бульон доматено пюре и виното. Похлупете съдовете с капак и задушавайте ястието в продължение на 20 минути в микровълновата фурна на максимална степен. При сервиране наръсете ястието със ситно нарязан магданоз.
Tags: Основни ястия , Ястия с месоThis post was written by: Author Name
Author description goes here. Author description goes here. Follow him on Twitter
Get Updates
Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.
Related Articles
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 Responses to “Кавърма със свинско месо”
Публикуване на коментар