понеделник, 2 март 2009 г.

Кавърма със свинско месо


Месото се нарязва на средно големи кубчета. Размесват се с подправки на вкус, мазнината и ситно нарязания лук. След това се разпределят в огнеупорни стъклени съдове на шест порции. Към тях се прибавят разреденото с вода или бульон доматено пюре и виното. Похлупете съдовете с капак и задушавайте ястието в продължение на 20 минути в микровълновата фурна на максимална степен. При сервиране наръсете ястието със ситно нарязан магданоз.

Tags: ,

0 Responses to “Кавърма със свинско месо”

Публикуване на коментар

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Готвено. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks