сряда, 9 юни 2010 г.
Паниран телешки шницел
Необходими продукти
- 4 телешки шницела
- 3 супени лъжици брашно
- 2 яйца
- една и половина чаени лъжички олио
- 2-3 суп. лъжици галета
- половин лимон
- магданоз
Шницелите се начукват добре, а яйцето се разбива със сол, черен пипер и олиото. Шницелите се потапят в брашното, после в яйцата и накрая - в галетата. Държат се на студено до момента на пърженето. Пържат се в тиган с предварително нагорещена мазнина по 5-6 минути от всяка страна.
Сервират се украсени с кръгчета лимон и се наръсват със ситно нарязания магданоз.
По желание могат да се гарнират със ситно нарязани сварени яйца.
This post was written by: Author Name
Author description goes here. Author description goes here. Follow him on Twitter
Get Updates
Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.
0 Responses to “Паниран телешки шницел”
Публикуване на коментар