четвъртък, 23 април 2009 г.

Есетра с магданоз на фурна


Необходими продукти

- 750 г. есетра
- 1 чаша масло
- магданоз
- 4 домата
- половин чаша олио

Сподели във Facebook


Вземете 750 г. риба есетра, нарежете я на късчета (по 1 на порция), измийте я и я посолете. Поръсете с 2-3 лъжици ситно нарязан магданоз дъното на малка тавичка. Наредете отгоре рибата и я поръсете с 2-3 лъжици магданоз. Нарежете на кръгчета 3-4 червени домата, наредете ги вър.ху магданоза и ги посолете леко. Полейте ястието с 1/2 чаша олио и го сложeте да се пече 1/2 час в умерена фурна. Поднесете го студено.

Tags:

2 Responses to “Есетра с магданоз на фурна”

Анонимен каза...
6 септември 2010 г. в 8:39

Искам да питам дали се дере кожата или се реже с кожата ?


Анонимен каза...
7 септември 2010 г. в 12:43

Виж тук: Може да е от полза:

http://receptibg.com/advise.php?aId=4


Публикуване на коментар

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Готвено. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks