вторник, 14 април 2009 г.

Паламуд на фурна


Необходими продукти

- 1 паламуд
- 1 глава лук
- 1 морков
- 1 вр. магданоз



Изпрати на приятел

Сподели във Facebook Сподели във Facebook


Изчистете 1 паламуд, измийте го и го сложете да кисне една нощ в разреден с вода оцет, към който сте прибавили 1 дафинов лист, 1 глава лук, нарязана на филии, 1 морков, нарязан на колелца, малко магданоз и сол.

Отцедете го и го сложете в тавичка. Полейте го с 4-5 лъжици олио и го опечете в умерено силна фурна.

Tags:

0 Responses to “Паламуд на фурна”

Публикуване на коментар

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Готвено. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks