вторник, 14 април 2009 г.
Паламуд на фурна
вторник, 14 април 2009 г. от Lightspiritus
Необходими продукти
- 1 паламуд
- 1 глава лук
- 1 морков
- 1 вр. магданоз
Изпрати на приятел
Сподели във Facebook
Изчистете 1 паламуд, измийте го и го сложете да кисне една нощ в разреден с вода оцет, към който сте прибавили 1 дафинов лист, 1 глава лук, нарязана на филии, 1 морков, нарязан на колелца, малко магданоз и сол.
Отцедете го и го сложете в тавичка. Полейте го с 4-5 лъжици олио и го опечете в умерено силна фурна.
This post was written by: Author Name
Author description goes here. Author description goes here. Follow him on Twitter
Get Updates
Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.
Related Articles
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 Responses to “Паламуд на фурна”
Публикуване на коментар