събота, 14 март 2009 г.
Червени домати, пълнени с гъби
събота, 14 март 2009 г. от Lightspiritus
Разрежете 4-6 домата напречно на две половинки и ги издълбайте. Издълбаните половинки се нареждат в тавичка, намазана с олио и поръсена със счукан сухар(може и брашно), и ги посолете.
2—3 ситно нарязани глави лук се запържват с малко мазнина. Прибавете ситно нарязаната вътрешност на доматите, която също се запържва.
1 чаша ситно нарязани гъби се сварява в подсолена вода. Отцедените гъби се прибавят към запръжката. По желание можете да добавите черен пипер.
Доматите се напълват и поръс ват със счукан сухар и се слагат да се пекат (около 30 мин). Поднасят се изстинали.
This post was written by: Author Name
Author description goes here. Author description goes here. Follow him on Twitter
Get Updates
Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.
Related Articles
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 Responses to “Червени домати, пълнени с гъби”
Публикуване на коментар