събота, 14 март 2009 г.

Червени домати, пълнени с гъби


Разрежете 4-6 домата напречно на две половинки и ги издълбайте. Издълбаните половинки се нареждат в тавичка, намазана с олио и поръсена със счукан сухар(може и брашно), и ги посолете.
2—3 ситно нарязани глави лук се запържват с малко мазнина. Прибавете ситно нарязаната вътрешност на доматите, която също се запържва.
1 чаша ситно нарязани гъби се сварява в подсолена вода. Отцедените гъби се прибавят към запръжката. По желание можете да добавите черен пипер.
Доматите се напълват и поръс ват със счукан сухар и се слагат да се пекат (около 30 мин). Поднасят се изстинали.

Tags: ,

0 Responses to “Червени домати, пълнени с гъби”

Публикуване на коментар

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Готвено. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks