четвъртък, 23 април 2009 г.
Есетра с магданоз на фурна
четвъртък, 23 април 2009 г. от Lightspiritus
Необходими продукти
- 750 г. есетра
- 1 чаша масло
- магданоз
- 4 домата
- половин чаша олио
Вземете 750 г. риба есетра, нарежете я на късчета (по 1 на порция), измийте я и я посолете. Поръсете с 2-3 лъжици ситно нарязан магданоз дъното на малка тавичка. Наредете отгоре рибата и я поръсете с 2-3 лъжици магданоз. Нарежете на кръгчета 3-4 червени домата, наредете ги вър.ху магданоза и ги посолете леко. Полейте ястието с 1/2 чаша олио и го сложeте да се пече 1/2 час в умерена фурна. Поднесете го студено.
This post was written by: Author Name
Author description goes here. Author description goes here. Follow him on Twitter
Get Updates
Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.
Related Articles
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
2 Responses to “Есетра с магданоз на фурна”
6 септември 2010 г. в 8:39
Искам да питам дали се дере кожата или се реже с кожата ?
7 септември 2010 г. в 12:43
Виж тук: Може да е от полза:
http://receptibg.com/advise.php?aId=4
Публикуване на коментар