петък, 24 април 2009 г.

Печено пиле с плънка от гъби


Необходими продукти

- 300 г. гъби
- 2 пилета


Сподели във Facebook


Изчистете, измийте и посолете 2 пилета. Изчистете и нарежете на ситно 300 г. гъби. Запържете ги с 3-4 лъжици мазнина, посолете ги и ги поръсете с червен пипер.

Напълнете пилетата с гъбите. Покрийте ги с тънко отрязани парчета от сланина и ги завържете с конец. Печете ги, докато омекне месото. Отстранете тогава сланината и запечете пилетата в силна фурна, за да се зачервят.

Поднесете ги с пържени картофи.

Tags:

2 Responses to “Печено пиле с плънка от гъби”

Анонимен каза...
21 май 2009 г. в 9:08

Страхотно пиленце стана - благодаря за рецептата.


Анонимен каза...
16 септември 2009 г. в 23:44

да ти е сладко


Публикуване на коментар

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Готвено. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks