вторник, 10 март 2009 г.
Червени домати на фурна
вторник, 10 март 2009 г. от Lightspiritus
Нарежете 1/2 кг здрави червени домати на кръгчета, дебели около 1 см. Посолете ги, потопете ги в брашно и ги изпърже-те в силно сгорещена мазнина, след което ги наредете в тавичка.
Запържете леко 3 равни лъжици брашно с 4—5 лъжици масло. Налейте 2 чаши прясно мляко и прибавете 2 лъжици настъргано сирене или настърган кашкавал. Опитайте соса на сол и го оставете да заври. Свалете го от огъня, застройте го с 2 разбити яйца и го подправете с черен пипер или ситно нарязан магданоз.
Залейте доматите със соса и опечете ястието.
This post was written by: Author Name
Author description goes here. Author description goes here. Follow him on Twitter
Get Updates
Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.
Related Articles
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 Responses to “Червени домати на фурна”
Публикуване на коментар