четвъртък, 19 март 2009 г.
Агнешки кебап със зелен лук
четвъртък, 19 март 2009 г. от Lightspiritus
Необходими продукти:
- 750 гр. агнешко бутче
- 6-7 стръка пресен лук
- връзка магданоз
Нарежете на хапки 750 г. агнешко месо от бутчето и го запържете с половин чаша мазнина. Посолете го и го поръсете с черен пипер. Наливайте на няколко пъти по 1 кафена чашка гореща вода, когато започне да се запържва. Когато е готово, разбъркайте го с 6-7 ситно нарязани стръка зелен лук и 1 връзка магданоз. Поднесете го веднага.
This post was written by: Author Name
Author description goes here. Author description goes here. Follow him on Twitter
Get Updates
Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.
Related Articles
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 Responses to “Агнешки кебап със зелен лук”
Публикуване на коментар