четвъртък, 19 март 2009 г.

Агнешки кебап със зелен лук




Необходими продукти:

- 750 гр. агнешко бутче
- 6-7 стръка пресен лук
- връзка магданоз

Нарежете на хапки 750 г. агнешко месо от бутчето и го запържете с половин чаша мазнина. Посолете го и го поръсете с черен пипер. Наливайте на няколко пъти по 1 кафена чашка гореща вода, когато започне да се запържва. Когато е готово, разбъркайте го с 6-7 ситно нарязани стръка зелен лук и 1 връзка магданоз. Поднесете го веднага.

Tags: ,

0 Responses to “Агнешки кебап със зелен лук”

Публикуване на коментар

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Готвено. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks