вторник, 31 март 2009 г.
Кебап по ловджийски от агнешко месо
Нарежете на хапки месо от агнешко бутче. Посолете го и го поръсете с черен пипер. Изчистете гъби, измийте ги (нарежете ги на две, ако са по-големи) и ги посолете. Измийте пиперки, нарежете ги на две по дължина и напречно и също ги посолете.
Нанижете на дървен шиш последователно месо, пиперка, месо, гъба, месо, пиперка, месо, гъба и т. н. Намажете приготвения кебап с масло и го сложете да се пече върху добре разгорена жар от дървени въглища, като го въртите бавно, за дз не прегаря. Наредете върху по-голяма кърпа букови листа и сложете отгоре опечения кебап. Увийте го в кърпата и го оставете 6—7 минути да се задуши.
Този кебап е истинско лакомство при излети, лов и риболов*
This post was written by: Author Name
Author description goes here. Author description goes here. Follow him on Twitter
Get Updates
Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.
0 Responses to “Кебап по ловджийски от агнешко месо”
Публикуване на коментар