сряда, 22 април 2009 г.
Соленки със сирене
Необходими продукти
- 250 г. сирене
- 1 чаша масло
- 1 чаша прясно мляко
- 1 яйце
- брашно
- амонячна сода
Изпрати на приятел
Сподели във Facebook
Настържете 250 г. сирене и го разбийте с една чаша прясна мас или масло. Прибавете една чаша прясно мляко, в което сте разтворили 1 лъжичка амонячна сода, 1 яйце и брашно, колкото е необходимо, за да замесите умерено твърдо место. Оставете тестото да почива една нощ.
На другия ден късайте от него топки и ги разточете на питки с дебелината на чаена чинийка. Нарежете питките на лентички. Увийте ги като спирала, намажете ги с разбито яйце, поръсете ги с ким или едра сол и ги опечете до зачервяване в умерено силна фурна.
This post was written by: Author Name
Author description goes here. Author description goes here. Follow him on Twitter
Get Updates
Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.
1 Responses to “Соленки със сирене”
21 юни 2011 г. в 20:16
Speak to the point
Публикуване на коментар